25 thoughts on “JOHOR…The Real Madrid of Malaysian Football?

  1. memei la wei..xde hasil kat klantan 2..2 yg mrempat kt negeri owg…da 2 nk tnjuk kpale plak…puih !!!!xkne halau da kre baik…

  2. ok lah tu ..liga dah nak stat kan..nanti kita tgk la canne,, jangan bila kalah nanti diam terus sudah kekekkekeke

  3. Xperlu bergaduh…nie semua permainan menang kalah mmg dah adat…kadang2 kite Kat ats kadang2 kite Kat bawah.. dlu kelantan dah menang bnyk liga xkn nak jeles lagi dgn johor yg baru aje nak naik..pape pon..relex2 gomo kelate gomo…hidup sekuat harimau selatan….daulat tuanku johor maju terus maju

  4. jeles secara SIHAT,kawan.. bukan provokasi.. kalau nak komen provoke2.. pegi komen dekat video kelantan… 😀

  5. hahahahaha….aku maksudkan kau lahh tengkorak.. ape lahh yang kau sakit hati sangat.. tajuk nung kat atas tu pun bukan fans johor yang tulis..channel yang tulis.. takdenya real madrid ke barcelona ke,takyah layan yang lain tuu.. iyee aku tahu penyokong kelantan yg banjirkan stadium.. haha.. tapi ape salahnya sama menyokong2 utk kemajuan bola sepak malaysia.. aku pun fans kelantan jugak apee.. semua kelab dekat malaysia aku sokong,cuma time negeri sendiri bermain,support mestilah kena lebih..

  6. johor pakai duet sndri, bukan pakai duet kerajaan korang, biseng buat ape, nmpk sgt sakit hati hohoho. melayu x habis habis dgn dengki, mcm mne nak maju.

  7. haha… cara korang sume comment membuktikan y korang sume sangat sayangkan negeri masing2.. salute sama korang.. sapa y x sayang negeri sendirikan?? tempat jatuh lgkan dikenang, inikan pula tanah tumpah tempt kelahiran sendiri.. tp y x hensemnye bila comment2 kita ni ade berbau kutukan, provokasi, bikin panas sesetngh org y membacanya.. lg2 y terkena btg hidung.kamonlah, we all malaysian, xyah nk gaduh2 negeri mana bgus, ngri mana teruk.. sukan menyatukan kita sepatutnya.. peace.. (^^)

  8. stadium perak la terbaik bor…………………..perak tak penah turun divisyen…johor…dah miskin nanti baru tau…guiza tu jatuh tangga bas udah injured 9 bulan…hahahahaa rugi2

  9. hak eleh bdak jhor ni..sembag je lbih,org xjles adlah org yg xde prsaan..biarla kite org nk jles ke pe ke..ckap kt bdak klate…yg bdak jhor mngata kt ngri klate,aphal..kate suh jga ngri sndri,haprak la wei

  10. tegkorak kau xde..cer kau tgk,sblum ni bola mlysia smua stdium xpnuh kn..cm haprak je kn..tp cbe kau igt blik,pnyokog yg mne mla mmnuhi stdium utk psukan bola mreka..ngeri mne dlu,cer kau igt,kau cek…lpas ngri ni,bru smua pnyokog ngeri msig2 bnjirkn stdium..ckap ske2 dy je

  11. haha,klantan bkan brcelona..mmg kita org xnk pn d’glar brcelona…cz kite org nk d’knali sbgai kelantan..wtpe nk gne nme org len,booo…
    prnah dgr x org tua ad sbut,org yg tmak slalu rgi…tgk ngri tu bli pmain x igt dnia,smua dy rmbat..kn senag klu dy ambk pmain import byk,confirm tiap2 thun menag,huhu..jgn mrah,jz nk backup THE RED WARRIORS

  12. haha…ingat skit,mmg kaya ngri itu..dlm AL-QURAN pn prnah b’kta…xde ape pn d’dnia yg smua smprna,smua ad klbihan n kkrngan msig2…kau bleh tgk sndri la,ngri itu kya cm2,itu hnya kya smntra d’dnia..pe yg org nk,kya akhlak utk bkal d’akhrat nnt..ingat skit wei nk kutk ngri org..kau prgi la ngri mne2 pn kt mlysia ni,senag je kau nk jmpa org klate,cz kiteorg ska b’hjrah..pk erk

  13. lu ckap cm hdug je kn..ska2 kcut ska2 kembag…buat pe klu kya kt dnia,kt dnia hnya kya smntra je..biar klate npk xmju d’mta org…biar rkyat klatan mju akhlak d akhrat nnt…boooooo

  14. Man City of Malaysian Football baru betul. Mungkin la menang musim depan pastu kalah balik dgn kelantan mcm yg MU duk wat skang kut hehe..

  15. johor dipanggil real madrid?? mungkin aku boleh trime.. sbb diorang mmg banyak berbelanja untuk dptkan permain2 yg berkualiti, bertaraf lima bintang.. tapi kalau kelantan dipanggil barcelona?? mungkin aku termuntah.. ape yg spesiel kelantan?? ce cite?? kalah stadium, bakar stadium.. masuk stadium ntah ape2 kibar bendera pas.. nampak sangat iq lembab.. ape2 pon good luck johor..

Comments are closed.